Verkoopdagen in De Vinylloods

 

De Vinylloods is tot de nok toe gevuld met nieuw en tweedehands vinyl: LP’s, (maxi-)singles, boxsets CD’s, DVD’s en meer. Wij zijn niet dagelijks geopend, maar organiseren regelmatig verkoopdagen.

DIGGEN IN DORDRECHT @ DE VINYLLOODS:

EERSTE OPRUIMINGSRONDE! 

Zaterdag 26 augustus is het tijd voor een speciale restanten verkoop bij DVL! Vanwege de toekomstige verhuizing organiseren wij een knallende restanten verkoop. 

Wat kun je verwachten tijdens deze verkoopdag? 

Een tent gevuld met singles, maxis, Lps en cd’s die we aanbieden met 50% korting. In De Vinylloods zijn er aanbiedingen zoals 7€ – 2 voor 10,00. En zijn er verschillende items afgeprijsd. 

Ook is de €uroloods weer open met een groot aanbod van Lps, singles, CD’s voor slechts 1 euro (p/st). 

Mis deze unieke gelegenheid niet en kom langs op zaterdag 26 augustus tussen 10:00 en 15:00 uur.

Einsteinstraat 67 3316GG Dordrecht zaterdag 26 augustus 10:00 tot 15:00 uur.

#devinylloods #dordrecht #vinyl #records #happytunes #zaterdag #restantverkoop #diggenindordrecht 

 

Ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers

 De loods is dan een unieke ontmoetingsplek voor muziekliefhebbers en -verzamelaars. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek van een DJ kunt u op uw gemak zoeken naar uw favoriete platen. Wij zorgen elke maand voor een verrassend en gevarieerd aanbod. Van Jazz, Blues, Soul, Funk, Rock en Pop tot Soundtracks en Wereldmuziek. En van goedkope platen in de eurobakken tot zeldzame juweeltjes: er is voor iedereen iets moois te vinden.

 

Kom gezellig langs, u bent van harte welkom! Bekijk de agenda voor de volgende verkoopdag.

Geen verkoopdag meer missen? Schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief, of stuur ons een e-mail!

 

Beurzen

 

Naast de verkoopdagen in de loods zijn we vaak te vinden op platenbeurzen in binnen- en buitenland. Ook dan verrassen we de beursbezoekers graag met een interessante selectie vinyl. Bent u op zoek naar een specifieke plaat? Laat het ons dan even weten. We kunnen wellicht iets voor u reserveren en meenemen naar een platenbeurs bij u in de buurt!

In onze agenda ziet u waar we binnenkort te vinden zijn. En op onze website www.platenbeurzen.com vindt u alle platenbeurzen in Nederland en België!

Taxatie?

  • betrouwbaar
  • professioneel
  • altijd een eerlijke prijs
  • met liefde voor muziek

De Vinylloods

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze loodsverkoopdagen, beurzen en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief: