Graag persoonlijk contact? Bel ons op 06 – 14 14 56 95
Graag persoonlijk contact? Bel ons op 06 – 14 14 56 95

Uw Vinyl Collectie Verdient het Beste:

Laat De Vinylloods U De Beste Waarde Bieden!

Graag persoonlijk contact? Bel of WhatsApp ons op 06 – 14 14 56 95
Of mail ons via de.vinylloods@live.nl

Bent u in het bezit van een bijzondere platencollectie die u overweegt te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier is waarom:

 • Een Rijke Geschiedenis van Passie
  Met al 15 jaar ervaring als opkopers / inkopers en verkopers van muziek, hebben wij een ongeëvenaarde kennis en liefde voor het vak. Uw platen zijn bij ons in vertrouwde handen.
 • Eerlijkheid Staat Voorop
  Wij begrijpen de emotionele en financiële waarde van uw collectie. Daarom garanderen wij u de beste en eerlijkste prijs voor uw vinyl.
 • Service op Maat
  Elke collectie en elke klant is uniek. Wij nemen alle tijd voor u, luisteren naar uw wensen en kunnen zelfs persoonlijk op locatie langskomen om uw collectie te bekijken.
 • Landelijk Bereik
  Met ons landelijk bereik zijn we altijd dichtbij, waar u ook woont. Het bekijken of inkopen van uw vinylcollectie is altijd gratis en vrijblijvend. En met onze winkel in Gorinchem, Happy Tunes Records, brengen we de magie van vinyl nog dichter bij u in de buurt.
 • Mogelijkheid tot taxatie op afstand
  Wij maken het u graag gemakkelijk. Stuur ons simpelweg een lijst van uw platencollectie, en wij zorgen voor het beste bod. U hoeft de deur niet uit om te ontdekken wat uw collectie waard is!

Wacht niet langer! Laat ons u helpen ontdekken wat uw muzikale schatten waard zijn en ervaar de persoonlijke benadering en de expertise van De Vinylloods.

Ook Bekend van:

Altijd de beste prijs voor uw collectie

Met jarenlange ervaring in het opkopen en verkopen van platencollecties, begrijpen wij de waarde van uw lp’s als geen ander. Onze grondige beoordeling omvat verschillende factoren, waaronder bruikbaarheid, artiest/band, persing en land van herkomst, zeldzaamheid en populariteit, evenals de kwaliteit van het vinyl en de hoezen.

Wij zijn toegewijd om u de meest eerlijke en concurrerende prijs te bieden voor uw waardevolle vinylcollectie. Neem vandaag nog contact met ons op om de beste waarde van uw collectie te kunnen bepalen. Uw muzikale schatten verdienen de beste behandeling!

Pop
rock
metal
hardrock
blues
jazz
soul
funk
punk
reggae
new wave
wereldmuziek
nederpop
Latin
hiphop + rap

filmmuziek
soundtracks
en meer!

Inkoop Platen

Uw platenverzameling is meer dan zomaar een stapel vinyl. Het is een schat vol muzikale herinneringen, maar soms ook heel emotioneel en persoonlijk. Wij begrijpen als geen ander hoe diep de liefde voor deze collecties kunnen zijn en hoe lastig het kan zijn om te overwegen deze te verkopen.

Bij ons bent u in vertrouwde handen. Als gepassioneerde muziekliefhebbers begrijpen wij de betekenis achter elke plaat. En hebben veel persoonlijk waardevolle collecties mogen inkopen. We behandelen uw muziekverzameling met het respect dat het verdient en nemen ruim de tijd om u door dit proces heen te begeleiden. Wij weten deze collectie naar waarde te schatten en bieden altijd de beste prijs!

Dus als u overweegt uw platen te verkopen, laat ons u helpen om uw muzikale schatten een nieuwe bestemming te geven.

Meer dan...

LP's, cd's, muziekcassettes, singles, vinyl collecties, platencollecties en langspeelplaten ingekocht

Klanten blij gemaakt met de beste inkoopdeal

muziekcollecties verworven

Jaar ervaring in inkoop en verkoop

AndereN die U voorgingen

Huge catalogue, the place to be for collector!

Voor liefhebbers van muziek en vinyl een walhalla. Volop keuze.

De place to be voor de vinylfanaat!

Best place to get your dose of wax! My place of choice for years and years to come. Thanks for being there guys!!

Bekijk meer reviews op Google

Neem contact op

Graag persoonlijk contact? Bel ons op 06 – 14 14 56 95