Graag persoonlijk contact? Bel ons op 06 – 14 14 56 95
Graag persoonlijk contact? Bel ons op 06 – 14 14 56 95

De Vinylloods gaat verhuizen

Met veel gemengde gevoelens kondigen wij aan dat er een verhuizing voor de deur staat voor De Vinylloods. Na bijna 13 jaar in ons huidige pand te hebben gezeten, is het tijd om plaats te maken voor een spannend nieuwbouwproject.

Deze verhuizing zal enige tijd in beslag nemen, aangezien er veel voorbereidingen getroffen moeten worden om ervoor te zorgen dat wij op onze nieuwe locatie aan de slag kunnen. Wij willen je graag gedurende dit proces op de hoogte houden en zullen je zodra wij klaar zijn op onze nieuwe locatie de details verschaffen.

Hoewel we somber zijn om afstand te nemen van ons vertrouwde pand, zijn we ook vol enthousiasme over de mogelijkheden die de toekomst ons biedt. Onze nieuwe locatie zal ons de ruimte en kansen geven om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en aan je wensen te voldoen.

Gedurende deze overgangsperiode gaat de inkoop gewoon door. De ingekochte collecties zullen wij in onze nieuwe winkel, Happy Tunes Records in Gorinchem, aanbieden. Je bent daar iedere vrijdag en zaterdag welkom van 11:00 tot 17:00 uur.

Wij willen je bedanken voor je jarenlange steun en vertrouwen in De Vinylloods en kijken er naar uit je spoedig te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Wij zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen en uit kijken naar je bezoek.

Er zullen nog 1 of 2 aanpaste verkoop events gehouden worden voordat het rolluik definitief sluit. Natuurlijk houden we je hiervan op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Het team van De Vinylloods

Happy Tunes Records

Langendijk 37

4201CE Gorinchem

Vrijdag 11:00 tot 17:00

Zaterdag 11:00 tot 17:00

De Vinylloods Drechtsteden Verhuizing

Taxatie?

  • betrouwbaar
  • professioneel
  • altijd een eerlijke prijs
  • met liefde voor muziek